UPDPSU – BIZNIS KLUB

Postanite poslovni partner ili  član Biznis kluba UPDP Subotica 

UPDP SUBOTICA

Biznis klub  UPDP Subotica  je besplatna usluga za članove Udruženja privrednih društava i preduzetnika, čiji je cilj razvijanje  unutarprivredne solidarnosti i pomaganje  preduzećima da  ojačaju svoju konkurentnost, pronađu nove poslovne partnere i povećaju plasman svojih proizvoda i usluga.

Poslovni partneri Biznis kluba UPDP Subotica mogu postati svi privredni subjekti  koji omoguće popust na svoje usluge i proizvode  članovima Biznis kluba UPDP Subotica potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji sa Udruženjem privrednih društava i preduzetnika.

Članovi Biznis kluba  mogu postati svi privredni subjekti koji su članovi Udruženja privrednih društava i preduzetnika Subotica,  koji omoguće popust na svoje usluge i proizvode  drugim članovima, a ujedno mogu nabavljati proizvode i koristiti usluge drugih članova UPDP-a  sa popustima.

 

 

 

 

UPDP Business cafe

 

 

 

 

 

Vekovima je kafa, tačnije ispijanje kafe, bilo povod za druženje i okupljanje. Oduvek je gotovo nemoguće odvojiti ta dva „događaja”. Međutim, prava čarolija nastaje  u trenutku kada se spoje kafa i biznis. 

Ritual ispijanja kafe u Srbiji je sinonim za uživanje i druženje. Kafa je danas postala neizostavni deo našeg načina druženja, što potvrđuje fraza „Idemo na kafu“, koja znači poziv na razgovor i želju da se s nekom bliskom osobom provede deo  vremena. 

Zato Biznis klub UPDP Subotica svakog poslednjeg petka u mesecu organizuje druženje uz Business cafe,  jer je to prilika za upoznavanje, povezivanje, sklapanje  novih kontakata za širenje posla.

 

 

 

RASPORED AKTIVNOSTI