Radni sastanak UPDP | 25.04.2016. | Vila Elizabet Palić

U predivnom ambijentu u Vili Elizabet na Paliću   održan je prvi  radni sastanak  Udruženja privrednih društava i preduzetnika Subotica u 2016. godini. Radnom sastanku su prisustvovali poslodavci, članovi Udruženja UPDP Subotica i predstavnici Unije poslodavaca Vojvodine, Udruženja trgovaca Subotica, Udruženja poslovnih žena Subotica i Regionalne razvojne agencije Panonreg.

Izlaganjem predsednika Unije poslodavaca Vojvodine Stanka Krstina  ovaj sastanak, kao  i naši budući susreti, je  doprineo bližem upoznavanju  poslodavaca sa članstvom Unije poslodavaca Srbije  na lokalnom nivou, što će  omogućiti širenje naše mreže i efikasniji uticaj poslodavaca na privredni i ukupan društveni život u Srbiji.

Naša gošća  ispred  Regionalne razvojne agencije Panonreg,  Ljubica Mesaroš na skupu  je  predstavila poslodavcima rad agencije i  aktuelne konkurse u Godini preduzetništva  koje sprovodi Regionalna  razvojana agencija Srbije.

Članovi Udruženja privrednih društava i preduzetnika imali su priliku da se upoznaju sa radom Udruženja trgovaca  i Udruženja poslovnih žena Subotica od strane njihovih predsednika.

Na kraju sastanka poslodavcima je predstvaljen rad Biznis kluba UPDP i benefiti koje mogu da ostvare aktivnim učešćem u istom.

 

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.