Business cafe UPDP Subotica

Business cafe UPDP Subotica  predstavlja organizovana  druženja  poslodavaca  članova UPDP Subotica i  onih koji to žele da postanu  s ciljem razmene informacija, deljenja poslovnih  iskustava, čiji je cilj razvijanje  unutarprivredne solidarnosti i pomaganje  preduzećima da  ojačaju svoju konkurentnost, pronađu nove poslovne partnere i povećaju plasman svojih proizvoda i usluga.

 UPDP Business cafe

Vekovima je kafa, tačnije ispijanje kafe, bilo povod za druženje i okupljanje. Oduvek je gotovo nemoguće odvojiti ta dva „događaja”. Međutim, prava čarolija nastaje  u trenutku kada se spoje kafa i biznis. 

Ritual ispijanja kafe u Srbiji je sinonim za uživanje i druženje. Kafa je danas postala neizostavni deo našeg načina druženja, što potvrđuje fraza “Idemo na kafu”, koja znači poziv na razgovor i želju da se s nekom bliskom osobom provede deo  vremena. 

Zato Biznis klub UPDP Subotica svakog poslednjeg petka u mesecu organizuje druženje uz Business cafe,  jer je to prilika za upoznavanje, povezivanje, sklapanje  novih kontakata za širenje posla.

RASPORED DOGAĐAJA – BUSINESS CAFE UPDP SUBOTICA