POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINSKE INDUSTRIJE MOSBUILD U MOSKVI

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na 24. Međunarodnom sajmu građevinske industrije „MOSBUILD“ koji će se održati u Moskvi od 3. do 6. aprila 2018. godine.

Sajam „MOSBUILD“ je najveći sajam građevine i opremanja u Rusiji i regionu, a spada i među vodeće sajmove iz ove industrije u svetu. U 2017. godini, svoje proizvode i usluge je predstavilo oko 1.200 kompanija, iz 40 zemalja. Sajam je posetilo oko 65.000 profesionalaca iz oblasti građevine i opremanja.

Od 2017. godine, sajam „MOSBUILD“ postaje deo WorldBuild koncepta, a izlagačima se pruža mogućnost korišćenja besplatne onlajn platforme WorldBuild365 preko koje mogu svoje proizvode i usluge da predstave kupcima i distributerima iz celog sveta.

Na sajmu „MOSBUILD“ Srbija se predstavlja sa svojim proizvodima i uslugama u paviljonu 7 na nacionalnom štandu površine 130m2.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja posluju u oblasti građevinske industrije.

RAS i PKS pozivaju sve zainteresovane da se prijave najkasnije do utorka 12. decembra 2017. godine, do 16 časova, na e-mail: jelena.savic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

Detaljnije…