MISIJA MARKETINGA JE DA IDENTIFIKUJE TRŽIŠTE, IZGRADI IMIDŽ KOMPANIJE I PROMOVIŠE PROIZVOD

 

Reklamirajte se na web portalu UPDP  Subotica

Odaberite najefikasnije rešenje predstavljanja Vaše firme, proizvoda ili usluge  bilo da je reč o zakupu bannera, promotivnog članka, reklami na stranici poslovni adresar  ili odabranoj specijalnoj vrsti oglašavanja.

Poslovni portal Udruženja privrednih društava i preduzetnika Subotica  jedan je od posećenijih sajtova u Subotici  u oblasti privrede.

Posetiocima sajt nudi brz, siguran, tačan i ažuran pristup informacijama bitnim za uspešno i zakonito poslovanje u Republici Srbiji, povezivanje i razvoj mreze privrednika, kao izraz njihove prirodne potrebe za jedinstvom kojim se postiže snaga i značaj delovanja, informacije o tenderima i konkursima za razvoj preduzetništva, start-up kredite, kredite za jačanje konkurentnosti, sertifikaciju i standardizaciju, kredite Fonda za razvoj, konkursi za bespovratna novčna sredstva i subvencije …

Marketing je uopšteno način na koji otkrivate, gradite i zadovoljavate potrebe svojih korisnika. U okviru marketinga, bićete osigurani ne samo da se čuje za Vaš biznis, već ćete njemu dati dovoljno poslovne fleksibilnosti da se adaptira za promene potreba korisnika i promene poslovne klime.

Poslovne ideje koje uspevaju su one čiji vlasnik ima viziju za firmu i spreman je da je implementira. Marketing plan će prepoznati fokus Vašeg delovanja i viziju pretvoriti u delo.

Marketing će Vam pomoći da otkrijete ko su Vaši potencijalni korisnici, mesto i cenu Vašeg proizvoda u poređenju sa konkurencijom i takođe poziciju kompanije na tržištu. Takođe će Vam pomoći da identifikujete mogućnosti za promociju u budućnosti.

FORMULAR


Marketing zona (obavezno)
PLAVA ZONA LJUBIČASTA ZONA NARANDŽASTA ZONA ZELENA ZONA CRVENA ZONA ŽUTA ZONA ROZE ZONA BOČNI BRENDING SAJTA 

Resenje APR (obavezno)

CENOVNIK OGLAŠAVANJA NA SAJTU  

Cenovnik oglašavanja važi od 01. septembra  2016. godine.

Cene za oglašavanje na sajtu www.updpsu.com su izražene u bodovima, pri čemu  1 bod ima vrednost 1 evra u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan fakturisanja.

Udruženje privrednih društava i preduzetnika nije  u sistemu PDV.

 

 

 

Marketing služba UPDP Subotica:  024/601-111 e-mail info@updpsu.com

marketing-updpsu